ICT dienstverlener

Switch heeft jaren lange ervaring als ICT dienstverlener, en daarom zijn onze diensten ook toepasbaar op uw organisatie en ICT infrastructuur. De juiste ICT automatisering implementatie aansluitend bij de wens van de onderneming of instelling is essentieel om adequaat gebruik te kunnen maken van de toepassingen en applicaties binnen uw pand. Switch biedt daarom maatwerk aan om al uw functies binnen het ICT gebied van uw bedrijf of onderneming nieuw of in het bestaande ICT netwerk te integreren. Complexe ICT vraagstukken kunnen met de verstrekkende kennis van de Switch ICT medewerkers op een efficiënte manier met hoge kwaliteit worden geïmplementeerd. Ook u kunt als onderneming intern of als platform dienstverlener van de Switch ICT kwaliteit optimaal profiteren.

Cloud back-up

Een onderdeel van het pakket ICT is het maken van een back-up van uw waardevolle bedrijfs- en ondernemings gegevens op een betrouwbare en veilige manier. Daartoe kunt u via Switch een gereserveerde plek in de cloud krijgen welke slechts met een beveiligde en gecodeerde link te benaderen is. De software die Switch daartoe levert maakt op een vast tijdstip dagelijks een verbinding met de cloud bestanden. Het uploaden van de gewijzigde bestanden kan snel voltrekken omdat de hoofdmoot van de bestanden in een eerste instantie als hardware disk zijn overgeplaatst naar de cloud waarna dagelijks de kleine pakketjes informatie het hoofdbestand complimenteren. Zo werkt Switch als ICT dienstverlener optimaal mee aan uw bedrijfsproces.

Netwerk beheer

Om data tussen de server, de cloud en werkplekken uit te wisselen dient daartoe een ICT netwerk aanwezig te zijn waarmee de data kan worden verstuurd. Traditioneel is dit een LAN netwerk waarbij met fysieke bekabeling elke werkplek is voorzien van voice en data via het Internet Protocol. Dit is een beproefde manier om effectief met vaste werkplekken uw onderneming van de juiste ICT infrastructuur te voorzien. Toch kan het ook anders. Ondernemingen werken meer flexibel, mensen hebben geen vaste werkplek meer of werken geheel of deels thuis. Dat kan allemaal via Switch als uw eigen ICT dienstverlener. Door gebruik te maken van WiFi kunt u zeer flexibel de beschikbare ruimte indelen zoals u of uw medewerkers dat willen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid, dat is wat u met Switch krijgt.
<-p>

Software en Platform

Het kan zijn dat u als ondernemer een software dienstverlening wilt opzetten. U heeft daartoe specialistische software ontwikkeld en Switch zet daartoe het Software en/ of het Platform as a Service voor op. De gebruiker van de Software verkregen via het Platform krijgt een licentie waarmee toegang tot de applicatie kan worden verschaft. De feitelijke software zelf onderhoud u, of houdt Switch voor u in beheer. U bent de gene die feitelijk veranderingen kan aanbrengen binnen de aangeboden software. Meerdere dienste of meerdere soorten gelijksoortige software kunnen als pakket aan de gebruiker aangeboden worden waarbij de gebruiker de dienst(en) van uw platform toepast. Voor dit gebruik wordt door u uiteraard een licentie vergoeding gevraagd.

Switch voor U!

De expertise en uitgebreide parate ICT kennis kan door u goed worden gebruikt om uw netwerkbeheer en ICT vraagstukken snel, efficiënt maar op een gedegen manier geïmplementeerd te krijgen. Met Switch als uw ICT dienstverlener bent u ervan verzekerd dat uw ICT goed en simpel werkt zonder dat zich zorgen over de werking druk hoeft te maken. Wij van Switch kunnen alle ICT zaken op ons nemen en altijd tot goede uitvoer laten komen. Switch staat graag klaar voor uw ICT vraagstukken. Ook voor vragen over voip telefonie, zoals bellen met uw voip telefoon.<-p>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten